torsdag 28 februari 2013

Dag 45 Sockerfält

Dist. 149 km Tot. 4437 km Vaknade strax efter 6 när folk började röra på sig på rastplatsen och faktiskt så värmde solen på tältduken idag. Lite tröttare än vanligt var jag men det blev ju också lite mindre sömn och mera alkohol än vanligt igår. Har varit en hel del sol idag men så klart också en del regn. Idag smorde jag in mig ordentligt med solkräm, solen tog mer än jag trodde trotts moln och regn. Denna vägsträcka har varit väldigt ödslig och dom har tydligen problem med att folk somnar. Så ibland sitter de skyltar med en fråga så man ska ha något att tänka på. Lunchade på en BP-mack där jag satt ett bra tag för att mobilen skulle hinna laddas. Fortsatte vidare till Sarina där jag handlade lite mer proviant och har nu cyklat in på lite mindre vägar för att passera väster om Mackay. Tältar bakom några grävmaskiner på ett sockerfält. Det är väldigt många sockerfält här gissar att det växer bra i dom riktigt fuktiga markerna.

2 kommentarer:

  1. Hej Magnus! Det verkar gå bra för dig. Jag åkte skridskor för första gången i går. Det var dålig is. Solen hade lyssnat på dig om att snön ska vara borta tills du kommer hem.Hälsningar Tryggve.

    SvaraRadera
  2. Kämpa på Mange! Känns som att du kommer ha lite bättre försäsongsträning än mig på cykeln så du vet vem som kommer ligga på rulle hela säsongen...

    SvaraRadera